#

Лідери Київщини взяли участь у Всеукраїнському молодіжному форумі

27.12.2020 18:10
Лідери Київщини взяли участь у Всеукраїнському молодіжному форумі
Фото з мережі Інтернет

Лідери органів учнівського самоврядування взяли участь у наймасштабнішому Всеукраїнському онлайн-форумі для молоді України "COVID-19 нас не зупинить! " за участю Президента України Володимира Зеленського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

У заході взяли участь понад 1000 креативних лідерів органів учнівського самоврядування з усіх районів, міст та територіальних громад Київщини. Учасники форуму отримали додаткову інформацію про можливості для розкриття їхнього лідерського потенціалу, підвищення рівня обізнаності у сфері медійної грамотності, а також створення сприятливих умов для налагодження та посилення вже існуючої співпраці учнівської молоді з представниками дитячих організацій з різних регіонів України.

Діти та учнівська молодь обговорили разом, як перетворювати виклики 2020 року на можливості у 2021, розвивати навички для успішного життя. В онлайн-форматі відомі українські та світові мотиваційні тренери, підприємці, блогери, співаки та інші зіркові гості розповідали про розвиток лідерства та комунікаційних навичок, підприємницького мислення та блогінгу.

На форумі були присутні багато цікавих гостей та спікерів: Микола Кулеба – Уповноважений Президента України з прав дитини, DJ Crystal Girl – наймолодша діджейка України, Кирило Невдоха, Лейла Кхудер, Дар’я Гаращук – молодіжні лідери Національної ради дітей та молоді, Іцхак Пінтосевич – міжнародний експерт з розвитку особистості, Євген Клопотенко – український кулінарний експерт, Alyona Alyona – українська реп-співачка, Анастасія Дьякова – експертка з безпечного інтернету.

Спікери мотивували учасників форуму ставити цілі та досягати їх, поділилися власними порадами як розробити власні проєкти та побудувати стратегію особистого розвитку.

Також нагадаємо, що протягом грудня цього року проходить профорієнтаційний бізнес-турнір  серед учнівської молоді Київщини, який вже четвертий рік поспіль є майданчиком для розвитку підприємливості та креативності юних бізнес-геніїв області.





Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: