#

Ліквідованих у Гостомелі чеченських бойовиків "здали" проукраїнські ФСБшники, – Данілов

01.03.2022 20:14
Ліквідованих у Гостомелі чеченських бойовиків "здали" проукраїнські ФСБшники, – Данілов
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов

Росія відправила в Україну чеченських військовослужбовців для ліквідації президента Володимира Зеленського, проте план провалився

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на LB.

Зазначимо, представники російської Федеральної служби безпеки, які не підтримують вторгнення Росії в Україну, повідомили про це українським спецслужбам. У результаті частину "кадировців" ліквідовано, інша частина – "під прицілом".

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив в ефірі марафону українських телеканалів. 

Секретар РНБО розповів:

Спецоперація, яка мала відбутися безпосередньо "кадировцями" із ліквідації президента, нам на сьогодні цілком відома. І я можу сказати, що ми отримали інформацію від представників ФСБ, які на сьогодні не мають бажання брати участі в цій кривавій війні. І завдяки цьому була знищена та "кадировська" елітна група, яка сюди вирушила саме для ліквідації нашого президента.

Данілов уточнив, що "кадировці" були розподілені на дві групи. Одну групу було ліквідовано в Гостомелі. Інша група наразі перебуває під прицілом.

28 лютого у своєму телеграм-каналі Глава Чечні Рамзан Кадиров визнав загибель в Україні двох військовослужбовців із Чечні, але не повідомив їхні імена. 

Нагадаємо, що Європейський парламент переважною більшістю голосів затвердив резолюцію, яка рекомендує державам-членам ЄС працювати над наданням Україні статусу кандидата на вступ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram