#

Людина Фірташа на Київщині отримала подяку від Прем'єр-міністра Гройсмана (ФОТО)

05.10.2018 13:47
Людина Фірташа на Київщині отримала подяку від Прем'єр-міністра Гройсмана (ФОТО)
Дмитро Дронов та Олександр Горган

Голова Київської обласної адміністрації Олександр Горган урочисто вручив подяку голові ПАТ "Київоблгаз" Дмитру Дронову перед початком засідання колегії Київської ОДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київоблгаз" у Facebook.

У повідомленні сказано, що за багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розвиток паливно-енергетичної галузі Київської області та високий професіоналізм Дронов Дмитро Сергійович отримав подяку Прем'єр-міністра України.

Нагадаємо, що журналісти показали розкішний особняк голови "Київоблгазу" Дмитра Дронова, котрий знаходиться по сусідству з маєтком Фірташа.

Варто нагадати, що через незаконну спробу стягнення 48 мільйонів гривень зі споживачів, судом було заблоковано рахунки ПАТ "Київоблгаз".

Окрім того, у вересні працівниками компанії ПАТ "Київоблгаз" було виявлено масові факти втручання в роботу лічильників газу споживачами у Васильківському та Білоцерківському районах, через що відбулося масове відключення від газопостачання.

Навесні поточного року у прокуратурі Київщини повідомили про проведення обшуків на території підприємства "Київоблгаз" та інших компаніях, які займалися нелегальною реалізацією скрапленого газу на підконтрольних АГЗС.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: