#

Майор СБУ на Київщині "погорів" на хабарі (ФОТО)

07.07.2020 11:26
Майор СБУ на Київщині "погорів" на хабарі (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 6 липня, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань затримали одного з працівників відділу кадрового забезпечення ГУ СБУ у місті Києві та Київській області, який вимагав 3 тис доларів США хабаря

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Державне бюро розслідувань.

Відомо, що цей працівник вимагав від громадянина хабар у розмірі 3 тис доларів США за працевлаштування в СБУ. Майора затримали після одержання частини неправомірної вигоди у сумі 1 тис доларів США.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України, а оперативний супровід – працівники Головного оперативного управління ДБР та Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України.

Нагадаємо, що за даними Центру громадського здоров'я станом на 7 липня поточного року на Київщині зафіксували 2809 випадків захворювання на COVID-19.


Читати "Моя Київщина" у Facebook