#

Макарівський природничо-математичний ліцей знаходиться в аварійному стані (ФОТО)

05.08.2018 08:03
Макарівський природничо-математичний ліцей знаходиться в аварійному стані (ФОТО)

У п'ятницю, 3 серпня, члени Макарівської райдержадміністрації провели інспекцію приміщення природничо-математичного ліцею через можливий аварійний стан

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Макарівської районної державної адміністрації.

Члени постійно діючої робочої групи з питань забезпечення надійності та безпеки експлуатації об'єктів соціальної інфраструктури Макарівського району, на чолі з в. о. голови Макарівської райдержадміністрації, голови комісії І.Рознаєм, оглянули приміщення початкової школи “Макарівського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — природничо-математичний ліцей”, у зв'язку зі зверненням директора закладу Н.Українець щодо аварійного стану даного приміщення.

Огляд класів, спортивного залу та коридорів був здійснений у присутності голови Макарівської районної ради О.Гулака, директора Макарівського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — природничо-математичний ліцей” Н.Українець, Макарівського селищного голови В.Токаря, завідувача сектору державного архітектурно-будівельного контролю О.Корнєєва, голови піклувальної ради Макарівського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — природничо-математичний ліцей” Л.Димарчука та представників батьківського комітету загальноосвітнього навчального закладу, в кількості 3-х осіб.

Школа має свою давню, майже сторічну історію, проте час нещадний і природні стихії нанесли значної шкоди приміщенню початкової школи. У зв'язку з двотижневою дощовою погодою, яка панувала в районі, дах і перекриття спортивного залу знаходяться в аварійному стані. Також є окремі ушкодження стін, як в основній частині, так і над приміщенням навчально-виробничого комбінату.

У ході обговорення ситуації, що склалася, мова також йшла про можливе навчання учнів у дві зміни (старші класи) та можливостей реалізації проекту будівництва нового приміщення для початкової школи.

За результатами роботи комісії було прийняте рішення: розглянути питання стосовно необхідності закриття приміщення початкової школи “Макарівського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — природничо-математичний ліцей” на позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: