#

Маленька броварчанка опинилася в реанімації через дитячі розваги (ФОТО)

05.06.2020 10:22
Маленька броварчанка опинилася в реанімації через дитячі розваги (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 червня, у місті Бровари 8-річна дівчинка потрапила до реанімації через необережність під час ігор на дитячому майданчику в Парку Перемоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Facebook.

За словами свідків, на одній із гойдалок дитячого майданчика каталися діти віком від 8 до 14 років. Хтось із дітей розгойдав її дуже швидко, унаслідок чого  8-річна дівчинка не втрималась та випала. Це діти помітили не одразу, маленька дівчинка опинилася під конструкцією.

Відомо, що дитину з-під гойдалки врятували небайдужі перехожі. Де перебували її батьки в цей час - не відомо, тому вони будуть нести відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Наразі дівчинка перебуває у реанімаційному відділенні Броварської ЦРЛ, за попереднім діагнозом дитина отримала перелом однієї ноги та плеча, забій спини та голови.

Нагадаємо, що за місцями можливого перебування співорганізатора та членів збройного конфлікту в Броварах правоохоронці провели санкціоновані обшуки.




Читати "Моя Київщина" у Facebook