#

Маловідомий бізнесмен з Обухова взяв участь у "дерибані" стратегічного заводу "Арсенал"

09.09.2020 16:25
Маловідомий бізнесмен з Обухова взяв участь у "дерибані" стратегічного заводу "Арсенал"
Фото з мережі Інтернет

Обухівський бізнесмен Вячеслав Фігурний приєднався до процесу розподілу стратегічного заводу "Арсенал"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Економічна правда".

Київський завод "Арсенал" переживає свій найгірший період за 250-річну історію. Підприємство, яке забезпечувало всі радянські космічні кораблі оптично-електронними системами орієнтування, ледь не стало банкрутом у 2009 році.

Єдина цінність, що залишилася у власності держпідприємства, – нерухомість. Навряд чи ще десь у центральній частині столиці України є 20 гектарів землі, які б використовувалися так неефективно.

На території заводу "Арсенал" розташований однойменний стадіон, який хотів відновити Вадим Рабинович, будучи президентом футбольного клубу "Арсенал Київ".

У 2018 році КМДА оголосила інвестиційний конкурс для реалізації проєкту "Облаштування парку з об'єктами спортивної інфраструктури" на місці занедбаного стадіону. Переможцем стала компанія "Мелетія".

Засновником і керівником "Мелетії" значиться Вячеслав Фігурний з Обухова. Відповідно до Кадастрової карти, цільове призначення цієї ділянки – будівництво багатоквартирного житлового будинку з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Згідно з проєктом, стадіон повинен бути реконструйований.

Нагадаємо,що Юлія Тимошенко, яка захворіла на коронавірус, виписалася з лікарні та поїхала  до свого елітного будинку, що знаходиться неподалік столиці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: