#

ЗМІ дізнались про елітну нерухомість Юлії Тимошенко в передмісті Києва (ВІДЕО)

09.09.2020 09:50
ЗМІ дізнались про елітну нерухомість Юлії Тимошенко в передмісті Києва (ВІДЕО)
Юлія Тимошенко

Стало відомо, що Юлія Тимошенко, яка захворіла на коронавірус, виписалася з лікарні та поїхала  до свого елітного будинку, що знаходиться неподалік столиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "dengi.ua".

Юлія Тимошенко, як і її дочка, живе в елітному передмісті Києва. Жінки живуть в сусідніх селищах по Старообухівській трасі. Юлія Тимошенко вже багато років орендує для себе особняк в Козині в закритому котеджному містечку "Срібна хвиля". Там є навіть особистий пляж. А за документами особняк на 588 кв. м. та земельна ділянка 33 сотки належить кузини політика - Тетяні Шараповій. А її мати, тітка Тимошенко Антоніна Ульяхіна, є власницею ще 27 "золотих" соток по сусідству.

Будинок же Євгенії Тимошенко, доньки політика, розташований в більш жвавому місці - селищі Конча-Озерна. І теж, до речі, записано на Антоніну Ульяхіну, як і 46 соток землі. При цьому вартість всього цього добра - в районі 3 мільйонів гривень. А на початку минулого року сама Євгенія докупила ще 10 соток поруч і почала розбудовувати свою ділянку.

Нагадаємо, що син подружжя ексгубернатора Київщини і екснародної депутатки України Анатолія і Тетяни Засухи Андрій піде на вибори в колегіальний орган столичної області від партії "Батьківщина.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: