#

Мати Ноздровської переконує у причетності нардепа Антона Яценка до вбивства доньки

28.01.2019 16:47
Мати Ноздровської переконує у причетності нардепа Антона Яценка до вбивства доньки
Антон Яценко

Мати вбитої юристки Ірини Ноздровської звинувачує в причетності до смерті доньки колишнього роботодавця – члена депутатської групи "Партія "Відродження" Антона Яценка

Про це за результатами засідання Тимчасової слідчої комісії з розслідування вбивств і нападів на активістів написав у Facebook народний депутат Мустафа Найєм, повідомляє "Українська правда", інформаційний портал "Моя Київщина".

"Звинувачення матері Ірини Ноздровської щодо народного депутата Антона Яценка стали для мене сюрпризом", - написав він.

За словами нардепа, він добре знає матеріали цієї справи, але про цю версію почув тільки в понеділок під час засідання ТСК.

Найєм пише, що раніше таку версію не озвучували ні родичі загиблої, ні її адвокати.

"Думаю, рішення про перевірку цієї версії повинні прийняти правоохоронні органи в рамках своїх повноважень", - повідомив нардеп.

Сім'я убитої Ноздровської сумнівається в результатах розслідування, згідно з яким, вбивця активістки діяв самостійно.

ТСК за результатами засідання прийняла рішення підтримати клопотання адвокатів про виділення окремого провадження, в рамках якого проведуть повторну експертизу злочину.

За словами народного депутата Тетяни Чорновіл, помічником якої деякий час була Ноздровська, юристка раніше працювала на Яценка.

"Під час Майдану в неї зіграло почуття справедливості, і вона кинула роботу, пішла на Майдан. Тоді вона прийшла до мене, розповіла, що допоможе з матеріалами для журналістських розслідувань по корупціонеру. Після Майдану завдяки їй вдалося зруйнувати схему Антона Яценка з монополізації сфери оцінки. Під час цієї співпраці її життю погрожували. Сам Антон Яценко їй дзвонив", - розповіла Чорновіл в коментарі УП.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: