#

Мати підозрюваного у вбивстві хлопчика з Переяслава повідомила про погрози

11.06.2019 10:55
Мати підозрюваного у вбивстві хлопчика з Переяслава повідомила про погрози
Фото з мережі Інтернет

9 червня минуло дев’ять днів від смерті п’ятирічного Кирила Тлявова, якого вбили в місті Переяслав-Хмельницькому, проте досі слідчі не з’ясували, хто стріляв, а мати підозрюваного запевняє про погрози до їхньої родини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

"Немає жодного документу підтвердження вини окремої особи. Може це є цинізмом, але є один вистріл, одна куля, одна жертва", - зазначив адвокат підозрюваних Андрій Чичиркін.

Мати одного із підозрюваних патрульних Алла Приходько розповіла про погрози та тиск, які вони переживають щодня, хоча вина її сина ще не доведена.

"Нас свердлять поглядами так, що неможливо витримати. А моїй невістці на вулиці хтось сказав: "Щоб ти здохла", – розповідає жінка.

До соцмереж вона навіть перестала заглядати, бо там суцільні прокльони.

Алла обурена тим, що її сина фактично засудили без суду, а до родин поліцейських, і навіть до дітей, люди ставляться, ніби до співучасників.

"Половина інформації, яка подається, викривлена. Моїй родині погрожують. У нас четверо малолітніх дітей, найстаршій лише 9 років (онуки Алли, двоє з них – діти затриманого поліцейського). І психологічна допомога зараз потрібна не тільки братику хлопчика, який загинув, про що ми дуже-дуже шкодуємо, але і нашим дітям ", – запевняє жінка.

Сама ж вона не вірить у провину свого сина. Каже, що є багато деталей, які нелогічні. Наприклад те, що будинок розташований достатньо далеко від місця, звідки забрали пораненого хлопчика. Окрім того, у місці поранення дитини чули лише один постріл, а на подвір’ї будинку стріляли більше.

"Є стовідсоткова інформація, що куля мого сина влучила в мішень і нікуди далі не пішла. Є у слідчих інформація, що хлопчик був перебував на тій ділянці, де виявили пораненим Кирила. Він розповів, що йшли два хлопці,які говорили про пневматичну зброю, і один з них був одягнений у блакитну футболку. Потім пролунав постріл. І поки невідомо, яка куля у його голову потрапила – даних експертизи немає. А з наших тоді ніхто у футболці такого кольору не був", - розповідає Алла Приходько.

Також відкидає обвинувачення у тому, що її син та його товариш були у стані алкогольного сп’яніння. Каже, що до обіду були з дітьми на урочистій лінійці, а після повернення з лінійки до поранення хлопчика пройшло небагато часу.

"В цей день старша донька Івана отримала похвальний лист, і вони разом з Володимиром Петровцем, в якого донька теж закінчила з похвальним листом, були на лінійці з дітьми і фотографувались з цими листами. В школі вони були десь до 13 години. Потім прийшли до моєї квартири, дорогою накупили дітям морозива, і Ваня сказав: "Мамо, хай всі четверо дітей в тебе побудуть, нам з Володею треба відскочити на п’ять хвилин у справах". І вже кажуть, десь о 16 чи о 16:30 Кирилка забрали. Пішли ці заяви, що "мєнти були невмєняємими". Коли б вони від 14 до 16 години до такого стану могли дійти?" – запевняє матір поліцейського.

Як повідомляється, Іван Приходько — 31 рік, має трьох дітей, працював патрульним. Володимир Петровець — 42 роки, виховує трьох дітей. Працював командиром поліцейської роти особливого призначення.

Нагадаємо, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому є п'ятеро підозрюваних.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: