#

Меценат Володимир Продивус заснував "Петропавлівській напівмарафон" на Київщині

05.07.2018 11:27
Меценат Володимир Продивус заснував "Петропавлівській напівмарафон" на Київщині

В УНІАН відбулася прес-конференція на тему: "З нагоди 100-річчя оди "Про спорт - ти світ", яка буде присвячена "Першому Петропавлівському напівмарафону"

Про це повідомляє кореспондент інформаційного порталу "Моя Київщина" .

Перший Петропавлівський напівмарафон стартує 15 липня на автодромі «Чайка». Метою проведення напівмарафону є популяризація здорового способу життя, сприяння розвитку фізичної культури і спорту, залучення широких мас населення до формування високого рівня оздоровчої фізкультури і спорту.

Андрій Блануца, організатор і Президент бігового клубу заявив: "Сільська рада Петропавлівської Борщагівки відгукнулась на нашу ініціативу провести Перший Петропавлівській напівмарафон на автодромі "Чайка".

Напівмарафон організовується у співпраці бігового клубу вчених «Sport club scientists» і мецената благодійника, президента Федерації боксу України Володимира Продивуса. Подія приурочена до свята Петра і Павла, а також до 100-річчя з написання П'єром де Кубертеном оди «Про спорт - ти світ». Детальну інформацію про захід розкажуть учасники прес-конференції: Андрій Блануца - організатор і Президент бігового клубу «Sport club scientists»; Олексій Кириленко - представник фонду Володимира Продивуса; Володимир Продивус - меценат.

"Ми за здоровий спосіб життя, за популяризацію усіх видів спорту. Спорт - ключ до здоров'я, біг є самим доступним та універсальним. Ми за масовий спорт та масову фізкультуру ", - зазначив Володимир Продивус .

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: