#

Меценатка Мітці Пердью відвідала Ірпінь та Бучу

16.07.2023 15:40
Меценатка  Мітці Пердью відвідала Ірпінь та Бучу
Мітці Пердью

Відома бізнесвумен Мітці Пердью відвідала міста Бучу та Ірпінь під час свого візиту до України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Під час візиту на Київщину відома бізнесвумен Мітці Пердью поспілкувалася з мешканками Бучі, поліцейською з Ірпеня Оленою Магльованою та дружиною загиблого під час евакуації мирного населення капітана поліції Сергія Близнюка.

Історії окупації Київської області, свідчення про злочини російської армії та героїчний спротив українців ляжуть в основу книги, яку готує письменниця.

Щонеділі в США проходять збори, де збирають допомогу для України, і я щоразу відвідую ці заходи і розповідаю про те, як український народ виборює свободу

 — розповіла пані Мітці.

Також меценатка є представницею "Асоціації жінок США". Бізнесвумен розповіла учасницям цієї асоціації, що будує в Україні безпечний шелтер для жінок, які постраждали від торгівлі людьми та насильства.

І американські жінки дуже прониклися ідеєю зробити цей простір найкращим місцем для скривджених українок

 — каже Мітці Пердью.

Члени асоціації хочуть допомогти жінкам в Україні. Одна з відомих американок  дуже багато зробила, щоб цей шелтер відкрився. І вона придумала як це зробити правильно і згадала про один із символів України - вінок. 20 жінок вплітали до вінків соняшники, троянди, квітку, яка є символом Делавера. Також вони робили вишивані картини - кожен стібок з сестринською любов’ю. Закупили для цього шелтеру швацькі машинки, щоб українки, які перебуватимуть у прихистку, мали чим себе зайняти

 — зазначила меценатка.

Нагадаємо, що всесвітньо відома волонтерка Харбір Бхатія відвідала Бучу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook