#

Менше сотні жителів Михайлівки-Рубежівки вирішили приєднати село до Ірпеня (ВІДЕО)

04.12.2018 07:32
Менше сотні жителів Михайлівки-Рубежівки вирішили приєднати село до Ірпеня (ВІДЕО)

У Михайлівці-Рубежівці  відбулося громадське обговорення щодо добровільного приєднання до територіальної громади Ірпеня, що було ініційоване "Новими обличчями"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд", попередні громадські слухання у Бузовій для команди екс-мера Ірпеня Карплюка завершилися провалом.

Зібрання у Бузовій призначили у будній день, та ще й у понеділок. Через це взяти участь у ньому змогли лише 78 чоловік, що становить менше 2-х відсотки жителів села. Більшість повірила обіцянкам ірпінців.

Якщо глянути на карту, стає зрозумілим задум нинішнього ірпінського керівництва. Приєднавши землі Бузової та Михайлівки-Рубежівки, вони дістають повний контроль над ласим шматком землі з річками, лісами та ставками, які можна забудувати. На жаль, не всі   розуміють що їх може чекати.

Вирішальним стало те, що село належить до Боярки, де знаходиться лікарня та основні органи влади. А от Ірпінь знаходиться значно ближче. Та чи не доведеться місцевим пошкодувати про зручності, як в Ірпені зараз шкодують, що повірили на виборах "Новим обличчям".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: