#

Мер Білої Церкви Дикий змусив підрядника перекласти неякісний асфальт на Горбатому мосту

17.04.2019 15:45
Мер Білої Церкви Дикий змусив підрядника перекласти неякісний асфальт на Горбатому мосту
Горбатий міст

Міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий повідомив про те, що неякісно прокладений Азербайджанською компанією асфальт на ділянці Горбатого мосту буде перероблено

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на  "04563.com.ua".

Азербайджанська компанія "ALKE Insaat Sanayeve Ticaret" виконує роботи з реконструкції шляхопроводу по Сквирському шосе. Проігнорувавши погодні умови, частково вклала на мосту асфальт, який після завершення зими втратив належну якість.

Міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий повідомив, що наразі асфальт зняли та за рахунок підрядника буде вкладено новий.

За його словами, Азербайджанська компанія "ALKE Insaat Sanayeve Ticaret" не встигла виконати реконструкцію Горбатого мосту  до кінця 2018 року через ряд об’єктивних причин. Одна з них − ненадання Укрзалізницею дозволів на виконання робіт над високовольтними мережами. Цей дозвіл було надано лише із середини вересня 2018 року, тому завершити роботи у повному обсязі  вчасно не вдалося.

Зараз на мосту залишилося зробити насипи, тротуарні частини, заасфальтувати проїжджу частину. Вже виконані роботи зі встановлення освітлення та бар’єрів безпечності.

"Ми поставили завдання виконати повністю роботи до поминальних днів, аби білоцерківцям було зручно пересуватися містом", - повідомив Геннадій Дикий.

Нагадаємо, що підприємство батька міського голови Білої Церкви площею 2,92 га отримало дозвіл на оформлення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування виробничої бази.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: