#

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий підбив підсумки 2018 року

11.01.2019 07:59
Мер Білої Церкви Геннадій Дикий підбив підсумки 2018 року
Геннадій Дикий, мер Білої Церкви

Нещодавно, міський голова організував зустріч з пресою, аби підсумувати результати роботи муніципальної адміністрації за минулий рік. Мер торкався різних тем, починаючи з економічних, політичних, гуманітарних та закінчуючи мистецькими 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Нову Копійку".

Першою темою, якої торкнувся мер, стала телерадіокомпанія в Білій Церкві. На думку мера, Білоцерківчани повинні черпати інформацію з декількох джерел, а не як тепер – лише від приватної телекомпанії-монополіста.. Проте опір свої колег, щодо надання містянам такої можливості, пояснив наближенням чергового виборчого процесу в державі, мовляв багато політичних гравців воліє впливати на журналістів. 

На запитання журналістів щодо Горбатого моста, мер відповів неоднозначно. З одного боку, визнав, що підрядник дійсно не впорався, але з іншого, – наголосив, що не збирається "вішати всіх собак" на виконавця. Та зауважив, що на завершення всіх робіт не вистачило всього 2-х тижнів.

Також мера запитали щодо зрізання дерев на давно закинутому будмайданчику посеред Піщаного масиву: мовляв, – чи планується там якесь будівництво? Геннадій Анатолійович підтвердив, що в перспективі на Піщаному планують звести школу-садочок на 400 місць орієнтовною вартістю в 35 млн грн. 

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У розмові згадали й про транспортну реформу. Геннадій Дикий наголосив, що вважає транспортну реформу в місті доволі успішною. Комфортабельні автобуси дотримуються графіка  руху, майже всі з переліку транспортних фірм-перевізників дотримуються договорів щодо обслуговування пасажирів, укладених із муніципальною адміністрацією кілька років тому. А тим, які не дотримуються, буде вказано на недоліки з вимогами неодмінно виправити ситуацію.

Також Геннадій Анатолійович нагадав про прогрес у тролейбусному господарстві міста, зауваживши при цьому, що міська влада не збирається припиняти докладати зусиль із покращення  електротранспортної інфраструктури Білої Церкви.   

Голова міста найперше загострився на грандіозному внеску колишнього художнього курівника нашого музично-драматичного театру пана Ускова для популяризації "храму мистецтва". Наразі конфлікт у білоцерківському театрі узяв під особистий контроль губернатор Київської області. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: