#

Журналіст-розслідувач Поліщук закликав нардепа Бабенка скласти мандат (ВІДЕО)

09.10.2020 15:00
Журналіст-розслідувач Поліщук закликав нардепа Бабенка скласти мандат (ВІДЕО)
Станіслав Поліщук

Кандидат у депутати від партії "За майбутнє" Станіслав Поліщук записав черговий відеоролик, у якому закликав лідера партії "Біла Церква разом" скласти депутатський мандат

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Станіслава Поліщука у Facebook.

За словами кандидата, 19 партій висунули кандидатів у депутати міської ради, 9 із них представили кандидатів на посаду міського голови. Станіслав Поліщук зауважив, що вищу освіту мають усі кандидати лише у двох партіях: "За майбутнє" та "Сила і честь". Окрім цього, 95% кандидатів партії "За майбутнє" мають управлінський досвід, 79% - у партії "Свобода".

Варто зауважити, що лише у двох політсилах 100% кандидатів проживають на території білоцерківської громади – "За майбутнє" та "Перемога Пальчевського".

Також у відео Станіслав Поліщук закликав Миколу Бабенка, який хоче стати голової білоцерківської громади, здати мандат депутата Верховної Ради. Варто також нагадати, що раніше Станіслав Поліщук записав відеоролик, у якому розповів, що народний депутат Микола Бабенко та його помічник-консультант Сергій Сириця прописані в одній і ті ж квартирі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: