#

Мер Фастова розмірковує над походом у Верховну раду

28.05.2019 12:55
Мер Фастова розмірковує над походом у Верховну раду
Михайло Нетяжук

Міський голова Фастова Михайло Нетяжук у соцмережі повідомив про намір балотуватися у народні депутати, якщо його підтримають жителі округу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Михайла Нетяжука у Facebook.

Нетяжук повідомив, що посаду Фастівського міського голови він займає уже 5 років, а за цей період йому разом з командою зробити багато роботи, щоб перетворити його на справжнє європейське місто. І я вдячний Вам як за висловлену довіру, так і за ту допомогу, що відчувалася весь цей час.

"Адже робота на чолі Фастівської міської ради дозволила не лише зіткнутися з підступністю, підлістю, брехнею та відвертим намаганням красти, але й дала можливість знайомитися та співпрацювати з чесними, порядними і небайдужими до долі рідного міста людьми", - йдеться у повідомленні.

Також Нетяжук наголошує, що зараз на порядку денному стоїть питання дочасних виборів до Верховної Ради України. За його словами, цей процес дуже важливий для Фастова у контексті запланованої на 2020 рік адміністративно-територіальної реформи та наступних за нею перетворень державних органів, адже у міського голови практично не буде повноважень, щоб впливати на цей процес. Мер переконує, що для відстоювання інтересів фастівчан потрібен дієвий народний депутат України.

"Мене останніми днями часто запитують, чи планую я балотуватися до ВРУ. При цьому я не даю ніякої певної відповіді, оскільки цю відповідь маєте дати Ви. Адже саме Вам я присягав служити п'ять років тому. Саме Вам і вирішувати, чи продовжувати мені обіймати посаду Фастівського міського голови і надалі, чи довірите мені представляти 91 округ у Верховній Раді України. Тому, зараз звертаюся до Вас з проханням висловитися щодо необхідності мого балотування до ВРУ", - пише Нетяжук.

Нагадаємо, що 23 травня на позачерговій сесії Фастівської міської ради було представлено нового депутата Мирославу Смірнову, яка зайняла місце Максима Слободяна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: