#

Мер Обухова Олександр Левченко вважає інформацію про свою зарплату державною таємницею

08.09.2022 15:15
Мер Обухова Олександр Левченко вважає інформацію про свою зарплату державною таємницею
Голова Обухова Олександр Левченко

Голова Обухова Олександр Левченко відмовився надавати інформацію про свою зарплату 

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", журналіст редакції надіслав запит до Обухівської міської ради з проханням надати інформацію про зарплату очільника міста та його заступників, однак отримати відповідь так і не вдалося. 

Зазначимо, попри те, що голови всіх інших громад Київщини надали інформацію про свій заробіток, міський голова Обухова Олександр Левченко відмовився це робити. Мовляв, запит надіслано з невідомої електронної адреси, тож неможливо встановити повноваження особи. Варто наголосити, що запит міському голові було надіслано з офіційної електронної адреси інформагентства "Моя Київщина" ([email protected]), тому мотивувати цим свою відмову є безпідставним аргументом.

Також пан Левченко хотів дізнатися мету збору такої інформації, а отже це була друга причина його відмови. Підкреслимо, що це вже не перший запит, надісланий із цієї ж електронної адреси в Обухівську міську раду. До речі, минулого року голова Обухова також відмовився інформувати журналістів про свій заробіток.

Про заробіток голови Вишгородської міської ради та його заступників можна дізнатися, перейшовши за покликанням. Відповідь, хоч і без жодної конкретики, отримали також і від керівництва Калинівської ОТГ.



Читати "Моя Київщина" у Facebook