#

Мер Вишневого Діков накинувся на активістку через незручні питання

26.04.2019 14:08
Мер Вишневого Діков накинувся на активістку через незручні питання
Людмила Мартиненко

Вчора, 25 квітня, в актовій залі Вишневої міської ради мер Ілля Діков у присутності свідків накинувся на активістку через питання щодо незаконного будівництва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Людмили Мартиненко у Facebook.

Як повідомила активістка, конфлікт виник у актовій залі міської ради через запитання до мера Дікова з приводу крадіжки забудовником комунальної землі і будівництва багатоповерхівок замість державного дитячого садочку. Діков на запитання не відповів, а наприкінці виступу в присутності півсотні ветеранів накинувся жінку із погрозами та застосував фізичну силу.

"Так от, Ілля Валерійовичу, не маючи можливості сказати і слова, пишу тут. Знаю, що ваші посіпаки читають всі мої пости і коментарі. Залякати мене вам не вдасться!!! Погрожувати мені розправою, прокуратурою та іншими силовими структурами не має сенсу. Я ніколи не порушувала закон, на відміну від вас! Хіба що ви сфабрикуєте якісь папірці або щось підкинете... Від цього не застрахований жоден громадський діяч або політик. Та правда завжди перемагає брехню! Я продовжуватиму захищати своє місто! Правда переможе! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 17 квітня міський голова Вишневого Ілля Діков підписав розпорядження про проведення громадського обговорення проекту рішення "Про добровільне об’єднання територіальних громад".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: