#

Мера Фастова відзначили орденом Данила Галицького

09.12.2022 12:30
Мера Фастова відзначили орденом Данила Галицького
Фото нагороди

Мера Фастова Михайла Нетяжука Указом Президента України було нагороджено орденом Данила Галицького

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів City".

Зазначимо, ця відзнака вручається переважно військовослужбовцям. Уперше цим орденом було нагороджено міського голову. Мер Михайло Нетяжук запевняє:

Це відзнака усієї нашої громади, яка міцно тримала і продовжує тримати оборону. Це відзнака усіх фастівчан, нашого прагнення до Перемоги. Дякую усім, що ми – одна команда, що ми впевнено, незважаючи на усі труднощі, рухаємося до Перемоги.

В Указі Президента України Володимира Зеленського №847/2022, виданого з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, зазначено:

Нагородити орденом Данила Галицького Нетяжука Михайла Володимировича — Фастівського міського голову, Київська область. 

Додатково. Орден Данила Галицького – державна нагорода, призначена для нагородження військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, а також для відзначення державних службовців за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові. Ця відзнака вручається переважно військовослужбовцям. Уперше цим орденом нагородили міського голову.

Нагадаємо, що 1 грудня в місті Фастів пройшла дискусія "Національна ідея - відбудова України", де пройшло підбиття підсумків Міжнародної літературної премії короткої прози імені Василя Портяка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram