#

Мережа освітніх закладів Astor School оголосила збір коштів на відбудову школи в Ірпені

01.08.2022 13:11
Мережа освітніх закладів Astor School оголосила збір коштів на відбудову школи в Ірпені
Фото з мережі Інтернет

Мережа освітніх закладів Astor School оголосила про початок збору коштів на реконструкцію зруйнованої школи в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Освіта – невід'ємне право дитини, закріплене у низці міжнародних документів, у тому числі й у ратифікованих Україною. Сьогодні особливо важливо подумати про відновлення навчального процесу в українських школах, зірваного внаслідок війни Росії проти України.

Понад 400 шкіл по всій країні знищено країною-агресором. На жаль, школа Астор в Ірпені не є винятком. У мирний час школу відвідувало понад 450 дітей із Ірпеня, Бучі, Білогородки та інших населених пунктів. Однак, унаслідок обстрілу будівля була сильно пошкоджена. Для відновлення навчального процесу з початку навчального року потрібні кошти на ремонт.

У дописі йдеться:

Закликаємо міжнародні фонди та всіх небайдужих допомогти адміністрації школи Astor відремонтувати будівлю, щоб діти, які вже повертаються з батьками до Ірпені, Бучі та інших населених пунктів Київщини, могли розпочати навчання НГ у своїх класах з 1 вересня. На знак поваги та подяки ми вигравіруємо імена всіх тих, хто допомагає на вікнах.

Для співпраці можна звертатися до адміністратора школи: +380 (63) 192 26 02.

Нагадаємо, що в Бучі в кафе "Del Flora" 6 та 7 серпня пройде тренінг "Алгоритми надання першої допомоги", де участь можуть взяти всі охочі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook