#

Мешканець Ірпеня Мельничук хоче стати депутатом Гостомельської ради (ФОТО)

13.07.2018 10:48
Мешканець Ірпеня Мельничук хоче стати депутатом Гостомельської ради (ФОТО)

Кандидатом на довиборах у Гостомелі зареєструвався мешканець Ірпеня Євген Мельничук, якого підозрюють у хабарництві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громаду Приірпіння".

Вибори відбудуться 6 серпня на окрузі Наталії Черінської, яку засудили за хабарництво й позбавили депутатського мандату.

Мельничук приходив реєструватися двічі – 11 та 12 липня. Про це повідомили члени Гостомельської ТВК. 11 липня йому відмовили в реєстрації, оскільки він не подав електронну декларацію.

Учора, 12 липня, Мельничук подав таки декларацію, не вказавши жодного майна, доходів та грошових активів. Окрім цього, Мельничук показав у декларації дружину та одну-єдину дочку, а чотирьох синів не задекларував.

У соцмережі facebook Мельничук сам показує свою родину, в якій п’ятеро дітей. Одним з аргументів, чому Мельничука варто було б випустити під заставу було те, що він батько 5 дітей.

У кандидата Мельничука 7 днів, щоб внести зміни в декларацію.

Депутат Гостомельської ради Юрій Марчук розповідає, що зустрів Мельничука після реєстрації в Гостомельській раді й поцікавився, чи хоч знає Мельничук, які вулиці входять в округ, де він планує балотуватися: “Мельничук сказав, що вулиць не знає, але в нього є ще час, щоб вивчити. Це при тому, що до виборів лишилося менше місяця. Дивно, що після подій у Коцюбинському він вирішив піти в депутати Гостомеля. Сподіваюся, мешканці селища дадуть Мельничуку зрозуміти, що гастролерам тут не місце”.

На виборах 2016 року в Коцюбинському Мельничук мав бажання йти в депутати. Але в селищної голови Ольги Матюшиної була принципова позиція – від команди віче йдуть лише місцеві мешканці. Ну, от Мельничук і шукає, в якій громаді можна отримати повноваження, щоб підзаробити. Декларація нульова. Я сподіваюся, що Мельничук внесе протягом 7 днів зміни. Немає соцвиплат навіть на дітей”, – каже місцева журналістка Ірина Федорів.

Аудіозаписи розмов, які стали публічними після затримання Мельничука і самопроголошеного голови Коцюбинського Єременка свідчать, що вони полюють на задоволення свого інтересу. Вони не захищатимуть інтереси громади. У підсудного Єременка, до слова, теж нульова декларація. Злидні не можуть мати представницькі мандати – вони продадуть інтерес громади і голосування в раді, щоб вижити”, – резюмує Федорів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: