#

Мешканці Ржищева можуть відвідати унікальну виставку картин місцевого художника

27.09.2021 08:30
Мешканці Ржищева можуть відвідати унікальну виставку картин місцевого художника
Фото з місця події

Нещодавно у місті Ржищів почала працювати виставка картин місцевого художника Бориса Дегтярьова

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Facebook, його роботи зберегли ті історичні пейзажі і місцеві ландшафти, яких вже не існує в реальності.

До Дня народження художника працівники відділу культри і туризму та Ржищівський музей образотворчого мистецтва ім. Івана-Валентина Задорожного підготували виставку унікальних робіт автора, на яких зображена мальовнича історія міста Ржищева.

На відкриття виставки з привітаннями художнику і поету завітали голова Ржищівської громади Крістіна Чорненька, працівники виконкому, представники УСЗН Ржищівської міської ради, Терцентру, Ради ветеранів Ржищівської ТГ, навчальних закладів міста.

Смачну гостину для іменинника підготували учні ДНЗ "Ржищівський професійний ліцей". Після огляду експозиції, присутні на заході пригощалися смаколиками та слухали авторську поезію Бориса Степановича.

Нагадаємо, що 20 вересня у Ржищівському міському територіальному центрі соціального обслуговування для соціальних робітників провели заняття з надання першої домедичної допомоги.

Читати "Моя Київщина" у Telegram