#

Ми дослухаємося до думки кожного жителя Боярської ОТГ, - Перфілов

24.09.2020 11:50
Ми дослухаємося до думки кожного жителя Боярської ОТГ, - Перфілов
Олексій Перфілов

Кандидат на посаду міського голови Боярської ОТГ розповів Олексій Перфілов розповів навіщо йде до влади та яка його мета

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Олексія Перфілова у Faсebook.

У мене за плечима двадцять років служби в правоохоронних органах. Тож служити для мене – не новина. А якщо серйозно, я цілком усвідомлюю, на що я йду. Життєвий досвід, порядність та відповідальність, а також люди, з якими я йду на вибори, – саме за цими критеріями ми формуємо свою команду. Формування команди – це процес відкритий. Ми дослухаємося до думки кожного жителя Боярської ОТГ. Нам насправді важливий досвід наших людей. Не слід вигадувати велосипед, необхідно забезпечити його справну роботу, - говорить він.

Далі Перфілов розповів, що якщо переможе на виборах, то збудує підземні шляхопроводи під залізницею, забезпечить комфортним автомобільним зв’язком кожне село з центром громади – Бояркою. Обіцяє звернути окрему увагу на вуличне освітленням.

Основа здоров’я людей – це чиста вода, а основа здоров’я землі – досконала система каналізування та очищення стоків. Це питання потрібно вирішувати комплексно. Необхідно удосконалити систему водопостачання, а також провести реконструкцію існуючих очисних споруд та забезпечити каналізуванням усіх жителів.Також потрібно першочергово налагодити робочу систему вивозу та утилізації сміття з території ОТГ. Врахувавши думку жителів громади, визначити місце розташування сміттєсортувальної станції, яка забезпечуватиме всі населені пункти Боярської ОТГ. Необхідно вирішити питання щодо оздоровлення екологічної ситуації в с. Тарасівка, зокрема, провести рекультивацію полігону твердих побутових відходів. Час відмовлятися від застарілих способів поводження зі сміттям, - говорить Перфілов.

За його словами, він бажає забезпечити жителів ОТГ адмінпослугами, а саме організувати виїзні сервісні центри, відповідно до затвердженого календарного графіку. Також планує провести добудову шкіл та дошкільних закладів. Хоче створити сприятливі умови  для ведення успішного бізнесу, а також стимулювати залучення залучення інвестицій з метою збільшення робочих місць для жителів.

Нагадаємо, що секретар Бучанської ради Василь Олексюк планує знову йти в депутати та шукає партію, де він буде першим номером в списку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: