#

Міністр інфраструктури Омелян перевірив стан ремонту мосту через залізницю у Миронівці (ФОТО)

16.02.2019 16:39
Міністр інфраструктури Омелян перевірив стан ремонту мосту через залізницю у Миронівці (ФОТО)

Оглянувши ділянку траси М-05, яка була відремонтована 2018 року, Міністр інфраструктури заявив, що дороги добре пережили зиму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Міністерства інфраструктури України у Facebook.

Він також запевнив, що при виявленні пошкоджень нового дорожнього покриття, вони будуть усунені підрядниками за їх власний кошт. Також він анонсував продовження ремонту Одеської траси, на яку у 2018 році з державного бюджету було спрямовано близько 450 млн гривень та 76 млн євро коштів міжнародних фінансових організацій.

"У 2019 році роботи будуть продовжені, йдеться про близько 700 млн гривень, це роботи з розбудови міжнародного коридору GO Highway, до якого входитиме і М-05", - йдеться у повідомленні.

Міністр інфраструктури України ознайомився зі станом шляхопроводу через залізничні колії на автомобільній дорозі Н-01 Київ – Знам’янка та провів зустріч з громадою міста Миронівка.

Володимир Омелян під час спілкування з громадою заявив, що мостовий перехід, який є важливим не тільки для місцевих жителів, а і для області загалом, буде відремонтовано цьогоріч. Також він наголосив на відповідальності місцевих громад, які завдяки реформі децентралізації отримали більше коштів до бюджетів, що дає можливість утримувати дороги у належному стані.

"Фінансування відповідних робіт передбачено. Кошти є, документація готова. Те, що інші обіцяли роками, але так і не зробили, ми зробимо цього року. Разом з тим, наголошую, що місцеві влади і громади не мають чекати на умовного "царя", який приїде і всім зробить щастя. Децентралізація працює, кошти на місця виділяються значні. Будьте більш активними і відповідальними за розвиток своїх населених пунктів", - повідомив Омелян.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: