#

Міський голова Боярки пообіцяв подати судовий позов через назву майбутньої громади

25.04.2019 15:21
Міський голова Боярки пообіцяв подати судовий позов через назву майбутньої громади
Олександр Зарубін

Мер Боярки Олександр Зарубін пообіцяв подати до суду для зміни назви майбутньої територіальної громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Олександра Зарубіна у Facebook.

"Нарешті КОДА подала до Київської обласної ради проект перспективного плану формування ОТГ. Ми дуже раді, що процес децентралізації рухається вперед і нарешті в 2020 році буде створено ОТГ. Звісно що в Києво-Святошинському районі за основу було взято пропозицію голів районної адміністрації та ради. Ми нормально ставимось до пропозиції створення великої ОТГ, замість нашого трохи меншого варіанту. Але з одним ми категорично не згодні, це з назвою Києво-Святошинська ОТГ", - повідомив Зарубін.

Він переконує, що назвою ОТГ має бути назва її центру, як це зроблено по всій державі. Тому для вирішення цього непорозуміння міська рада буде подавати позов до суду.

"Бо зараз це виглядає так, ніби районне керівництво готує під себе запасний варіант працевлаштування, після розформування районних адміністрацій", - йдеться у повідомленні.

Варто додати, що до складу Києво-Святошинської ОТГ увійдуть Боярка, Білогородка, Бобриця, Віта-Поштова, Гореничі, Забір’я, Княжичі, Малютянка, Музичі, Тарасівка та Новосілки Макарівського району.

Нагадаємо, що Департамент містобудування та архітектури Київської ОДА подав на розгляд обласної ради оновлений Проект змін до Перспективного плану області, відповідно до якого у столичному регіоні сформують 45 громад.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: