#

Міськрада Борисполя незаконно розпоряджалася майном району

26.10.2018 11:57
Міськрада Борисполя незаконно розпоряджалася майном району

Бориспільською місцевою прокуратурою під час реалізації своїх повноважень щодо представництва інтересів держави в суді виявлено грубі порушення вимог законодавства щодо розпорядження комунальним нерухомим майном

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд".

Установлено, що товариство та фізична особа-підприємець незаконно зареєстрували за собою право приватної власності на будівлю площею понад 3 500 м2, яка знаходиться в центрі міста Бориспіль та перебуває в комунальній власності Бориспільської районної ради.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Реагуючи на порушення, прокуратурою до суду скеровано позовну заяву про скасування ряду рішень Бориспільської міської ради, визнання недійсними договорів, визнання права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння. 

Під час судового розгляду судові рішення у справі переглядались неодноразово. Однак, під час розгляду даної господарської справи за нововиявленими обставинами, рішенням Господарського суду Київської області задоволено позов прокуратури у повному обсязі.

Таким чином, територіальній громаді Бориспільського району повернуто у комунальну власність особливо цінне нерухоме майно.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: