#

Між Ірпенем і Михайлівкою-Рубежівкою з’явиться пасажирський маршрут

23.12.2020 18:00
Між Ірпенем і Михайлівкою-Рубежівкою з’явиться пасажирський маршрут
Фото з місця події

Сьогодні стало відомо, що 18 січня запрацює пасажирський маршрут між Ірпенем і Михайлівкою-Рубежівкою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку заступника мера Ірпеня Ігоря Дворнікова у Facebook.

Рішення про відкриття регулярного пасажирського транспортного сполучення між Ірпенем та селами Михайлівка-Рубежівка й Забуччя, які увійшли до Ірпінської громади, прийняли сьогодні на зустрічі мера Ірпеня Олександра Маркушина, його заступника Ігоря Дворнікова та старости Михайлівки-Рубежівки Катерини Пасюк із перевізниками. Вирішили, що транспортне сполучення відкриється 18 січня.

Маршрутні автобуси спочатку їздитимуть тричі на день,  але за пропозицією депутата Ірпінської міськради Андрія Помазана (колишньоо сільського голови Михайлівки-Рубежівки – ред.) у разі необхідності перевізники готові збільшити частоту перевезень, – зазначив Ігор Дворніков.

За словами Дворнікова, маршрут Козинці – Ірпінь планують запустити наступного року після будівництва дороги.

Нагадаємо, що "Ірпінська муніципальна варта" увійшла в трійку найкращих громадських формувань Київщини з охорони громадського порядку, які за підсумками 2020 року відзначило Головне управління Національної поліції в Київській області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: