#

Міжнародний день захисту дітей: поліцейські Київщини привітали дітлахів зі святом (ФОТО)

01.06.2022 15:10
Міжнародний день захисту дітей: поліцейські Київщини привітали дітлахів зі святом (ФОТО)
Фото з місця подій

Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей поліція Київщини привітала зі святом малечу на деокупованих територіях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Нині ж в країні точиться війна і чимало дітей та родин на Київщині через війну перебувають в скрутному становищі, особливо після бойових дій та окупації. 

Напередодні свята поліцейські разом із волонтерами завітали до дітей Бучанського, Вишгородського та Броварського районів, підтримали сім’ї, потурбувалися, аби вони були забезпечені усім необхідним. 

Очільник поліції Київщини розповів:

Зазвичай у це свято ми відвідуємо дітей, які потребують опіки і піклування. Утім, через війну частина дітлахів була змушена виїхати з Київської області і навіть за кордон. Ми з нетерпінням чекаємо їх повернення, коли на Київщині стане, дійсно, безпечно. Нині ж наші поліцейські відвідали та підтримали понад 150 родин з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах через агресію російської федерації та на собі пережили жахи цієї війни. 

Заходи з нагоди Дня захисту дітей пройшли в усіх районах Київщини, ювенальна поліція привітала дітлахів та провела для малечі інтерактивні заходи.  

Нагадаємо, що 31 травня турецька компанія LC Waikiki передала мешканцям Київщини чотири фури з гуманітарною допомогою.



Читати "Моя Київщина" у Telegram