#

Младокомуніст Крамар став напівслугою народу в найбільшому місті Київщини

22.08.2020 20:55
Младокомуніст Крамар став напівслугою народу в найбільшому місті Київщини
Олександр Крамар

На місцевих виборах 2020 року до Білоцерківського осередку партії "Слуга народу" приєднався відданий партієць "Факелу" Олександр Крамар

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", раніше Крамар був заступником голови політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Факел".

Зауважимо, що на позачергових виборах до парламенту Крамар був другим номером у списку партії "Факел", але загалом їх підтримка була на рівні статистичної похибки. Додамо, що програма партії була дещо схожа на комуністичну.

Партія визначає ключовим завданням побудову в Україні суспільно-політичного устрою, який дозволить задіяти для спільної справи життєвий потенціал кожної людини, громади, всього суспільства та ґрунтуватиметься на суспільній праці та прагненні до змін, - йдеться на сайті партії.


Варто додати, що Олександр Крамар часто виступав експертом на телеканалі "НАШ", а в період парламентської кампанії на "НАШому" виходили сюжети про партію "Факел". Зауважимо, що "НАШ" – проросійський новинно-політичний телеканал, що належить Євгену Мураєву, який відомий своїми українофобськими та проросійськими поглядами.

За час президентства Зеленського Олександр Крамар публічно не висловлював свою прихильність до партії "Слуга народу", проте перед місцевими виборами став представником Зекоманди Олександра Дубінського в Білій Церкві. Зауважимо, що керівником партійного осередку  в Білій Церкві є Дмитро Киришун, якого в кримінальному світі знають як Діма-"Звєзда". Детальніше з біографією Киришуна можна ознайомитися за посиланням нижче.

Читайте також: Агротітушка, скандальний забудовник і п’яний заступник мера: кого "Слуга народу" набрала керівниками штабів на Київщині.

За інформацією видання "Моя Київщина", через низький рейтинг Павла Козирєва у Білій Церкві, на вибори від партії "Слуга народу" буде йти інший кандидат. Фактично виборчою кампанією "слуг" почав займатися народний депутат Микола Бабенко, який у парламент обирався від партії "Біла Церква разом". Таким чином Крамар із активістами "Факелу" виконує агітаційну роботу, а Киришун підтягує напівкримінальних елементів. Зазначимо, що Бабенко і Крамар входять в орбіту олігарха Василя Хмельницького, який має серйозні інтереси в Білій Церкві.

Читати "Моя Київщина" у Facebook