#

"Молодіжка" Ржищівської громади потрапила до проєкту у межах програми "Мріємо та діємо"

14.12.2023 16:20
"Молодіжка" Ржищівської громади потрапила до проєкту у межах програми "Мріємо та діємо"
Фото з мережі інтернет

Молодіжну раду Ржищівської громади обрали на участь у проєкті "Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю" в межах програми "Мріємо та діємо"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької. 

Серед багатьох інших претендентів, які подали заявки на участь, обрали саме ржищівську команду. Півроку триватиме навчання у межах проєкту, за результатами якого керівництво громади спільно з молоддю планує розробити сучасну та дієву програму, яка допоможе втілити в життя ідеї молоді. 

Голова Ржищівської МТГ Крістіна Чорненька повідомила:

За ініціативи "молодіжки" вчора провели першу робочу зустріч. Підготовка місцевих програм - це один з форматів участі жителів громади у розвитку своєї територіальної громади, тому вчора говорили про роботу органів місцевого самоврядування, їх повноваження та структуру, особливості формування бюджету громади, децентралізацію. 

Нагадаємо, що Ржищівський центр первинної медико-санітарної допомоги видаватиме жителям німецький препарат "Цинкіт", отриманий від благодійного фонду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook