#

На аеродромі в Бородянці молодий хлопець у вільному падінні зібрав кубик Рубіка (ВІДЕО)

03.10.2018 07:48
На аеродромі в Бородянці  молодий хлопець у вільному падінні зібрав кубик Рубіка (ВІДЕО)

У Бородянці двоє молодих людей втілили у реальність свої давні мрії, один зібрав кубик Рубіка у вільному падінні, а інший – стрибнув з парашутом у костюмі зебри

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН".

Блогер Євгеній вже кілька років мріяв зібрати повністю кубик Рубіка у вільному падінні, програміст Сергій мріяв провітрити на висоті 4 кілометри свій костюм зебри.

Євген – блогер і спідкубер, тобто збирає кубики Рубіка і викладає це відео, аби інші подивилися. Якось він склав чотири кубики, просто пірнувши у басейн, збирав на батуті однією рукою і просто ногами на швидкість. Зазвичай, аби зібрати всі кольори на звичайному кубі, йому потрібно 12-13 секунд. Але найбільшою мрією блогера Євгена було зібрати кубик Рубіка у вільному падінні, стрибнувши з літака.

Сергій – програміст, але в душі зебра. Після придбання відповідного костюма став зеброю і ззовні. За планом Сергія, зебра має обов'язково стрибнути з парашутом, хоча його попереджали, що хвіст наражає тварину під час польоту на небезпеку.

Після тренувань обидва здійснили свої мрії. Євген зібрав під час польоту кубик Рубіка, але сам стрибок майже не запам’ятав. Що стосується Сергія, то живіт зебри на швидкості майже 200 кілометрів за годину не витримав і розстібнувся. Але по морді тварини видно – Сергій задоволений.

Обидва хлопці вже мають плани – Сергій уже скоро кататиме свою смугасту тварину на мотоциклі, Євген хоче навчити збирати кубик Рубіка незрячу людину. Для цього вже змайстрував саморобний кубик.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: