#

На амбулаторію в Макарові виділили 8,8 млн гривень

07.02.2019 12:24
На амбулаторію в Макарові виділили 8,8 млн гривень
Нову амбулаторію планують збудувати в Макарові

Амбулаторію для жителів Макарова компанія-підрядник пообіцяла збудувати за чотири місяці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевВласть".

Повідомляють, що медзаклад планують звести на вул. Б. Хмельницького, 56. Коштуватиме нова амбулаторія 8,8 млн гривень. Будівлю амбулаторії компанія повинна звести за чотири місяці, хоча в кінці 2018 року цей же підрядник зобов'язався побудувати амбулаторію в Кожанці за три тижні.

Як стало відомо, 4 лютого 2019 року Комунальне некомерційне підприємство Макарівської райради "Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги" уклало договір з ТОВ "С.В.С. Груп" на будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги. Вартість угоди склала 8,8 млн гривень.

Готовий об'єкт від підрядника будуть чекати через чотири місяці після підписання договору. За цей час виконавець робіт повинен буде закінчити загальнобудівельні роботи, встановити системи пожежної сигналізації, теплопостачання, водопостачання та водовідведення. А на завершальному етапі - упорядкувати територію, зокрема, укласти доріжки і тротуари, встановити зовнішнє освітлення.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У повідомленні також йдеться, що ТОВ "С.В.С. Груп" з дня заснування уклало 31 договір з розпорядниками бюджетних грошей на загальну суму 56,8 млн гривень. Найбільшим її замовником є ​​Департамент регіонального розвитку і житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації (КОДА). З КНП "Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги" це перша співпраця компанії.

У міськраді зазначають, що кошти на будівництво амбулаторії виділено з державного бюджету, а повне оснащення установи буде фінансуватися з районного бюджету. Будівництво планується на території Центральної районної лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: