#

На Білоцерківщині неадекватний чоловік намагався розправитися із поліцейськими (ФОТО, ВІДЕО)

17.11.2021 12:00
На Білоцерківщині неадекватний чоловік намагався розправитися із поліцейськими (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 16 листопада, у Білоцерківському районі 55-річний чоловік із сокирою і ножем намагався нанести тілесні ушкодження усім оточуючим, зокрема й представникам поліції, які приїхали на виклик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис начальника Головного управління поліції Київщини Андрія Нєбитова у Facebook.

Поліцейські приїхали на виклик про домашнє насильство. На місці події чоловік у неадекватному стані зачинився в приміщенні і погрожував підірвати увесь будинок газом. Поліцейські евакуювали мешканців сусідніх квартир, будинок був відключений від   газопостачання та електроенергії. Було прийнято рішення про початок штурму.

Коли спецпризначенці зайшли до квартири, зловмисник кинувся на поліцейських із сокирою, намагався чинити супротив. Однак, офіцери швидко затримали особу.

Андрій Нєбитов прокоментував подію:

Виклик про домашнє насильство на Білоцерківщині міг вартувати поліцейським  життя.

Виявилося, що чоловік раніше вже притягувався до відповідальності. Тепер за посягання на життя правоохоронців йому загрожує до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення. Агресивна поведінка зухвальця, пепередньо, пояснюється наявністю психічних розладів.

Начальник поліції області висловив подяку усім підрозділам поліції Київщини, патрульним та спецпризаначенцям, які оперативно відреагували на небезпеку для жителів багатоповерхівки і вчасно врегулювали ситуацію.

Нагадаємо, що поліцейські Білоцерківського району розшукали літнього чоловіка з Володарської ОТГ, який пішов з дому вночі.




Читати "Моя Київщина" у Telegram