#

На Білоцерківщині поліція викрила підпільне виробництво важких наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)

25.07.2022 15:55
На Білоцерківщині поліція викрила підпільне виробництво важких наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Правоохоронці перекрили канал постачання важких наркотиків до Київської області та столиці й ліквідували нарколабораторію, де у цілодобовому режимі виготовляли психотропи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Організував виробництво наркотиків 34-річний житель Білоцерківського району. У ході обшуків на території приватного домоволодіння поліцейські вилучили понад 400 літрів прекурсорів, 10 літрів рідкого та 4 кілограми порошкоподібного фенілнітропропену, ртуть, а також півкілограма вже готового амфетаміну.

Із підпільної лабораторії правоохоронці вилучили обладнання, скляні та пластикові ємності, фольгу, ваги та все необхідне для синтезу, подальшого пакування та збуту психотропів. Речові докази скерували на експертизи.

За фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання психотропних речовин у великих розмірах слідчі, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування [ч.2 ст.309 ККУ].

Нагадаємо, що поліція Київщина викрила організатора будинку розпусти, який вербував жінок, які опинилися у скруті через війну.







Читати "Моя Київщина" у Facebook