#

На Білоцерківщині спіймали двох водіїв, які хотіли уникнути відповідальності за порушення ПДР

15.03.2021 12:50
На Білоцерківщині спіймали двох водіїв, які хотіли уникнути відповідальності за порушення ПДР
Фото з місця події

Стало відомо, що на території Білоцерківського району поліцейські спіймали двох водіїв, які пропонували їм хабар

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Білоцерківщини" у Faсebook.

У місті Тетіїв Білоцерківського району 24-річний водій перебуваючи в приміщенні місцевого відділення поліції, запропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі 3800 гривень. Таким чином він хотів уникнути відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, у зв’язку з чим його доставили до поліції.

Аналогічне кримінальне правопорушення задокументували слідчі Білоцерківського районного управлінні поліції в селі Гостра Могила, що неподалік селища Ставище. 54-річний водій автомобіля Skoda намагався відкупитися від поліцейських, які складали на нього адміністративні матеріали за відсутність державного номерного знаку на причепі до його автомобіля.

За обома фактами слідчі Білої Церкви розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно санкції статті - позбавлення волі до чотирьох років.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква 34-річний громадянин Російської Федерації вирішив вкрасти автомобіль марки Opel, однак його швидко спіймали правоохоронці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: