#

На Білоцерківщині водії не бажають відповідати за порушення ПДР

30.11.2020 11:40
На Білоцерківщині водії не бажають відповідати за порушення ПДР
Фото з місця події

Учора, 29 листопада, білоцерківські патрульні затримали двох водіїв, які хотіли дати хабар та уникнути відповідальності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Faсebook.

Перший випадок трапився в селі Шкарівка. Поліцейські зупинили керманича на автомобілі марки Hyundai за перевищення швидкісного режиму. Водій, задля уникнення адміністративної відповідальності, пропонував інспекторам хабар та, не реагуючи на попередження про кримінальну відповідальність за свої дії, поклав до службового авто грошові кошти.

Наступна ситуація мала місце на 79 км автодороги Київ - Одеса. Охоронці порядку зупинили автівку марки BMW за порушення ПДР, а саме: виїзд на зустрічну смугу руху на дорозі з двостороннім рухом, яка має дві смуги для руху в одному напрямку. Під час спілкування з керманичем, пасажир автівки поклав до службового автомобіля грошові кошти, аби водія не притягали до адміністративної відповідальності за свої дії.

У результаті обох вище описаних випадків, на місця викликали слідчо-оперативні групи.

Нагадаємо, що  25 листопада у селі Матюші Білоцерківського району правоохоронці зупинили водія, який знаходився у стані наркотичного сп'яніння та зберігав при собі наркотичні речовини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram