#

На Білоцерківщині затримали двох нетверезих водіїв

28.05.2019 15:28
На Білоцерківщині затримали двох нетверезих водіїв
Фото з мережі Інтернет

Учора, 27 травня, у місті Біла Церква та селі Шкварівка Білоцерківського району правоохоронці спіймали водіїв у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку поліції Білої Церкви в Facebook.

О 2-й годині ночі під час патрулювання вулиць міста Біла Церква правоохоронці зупинили автомобіль "Ford Scorpio" під керуванням нетверезого 27-річного місцевого мешканця. Як виявилось, чоловік їздив за підгузками, а до будинку йому залишалося доїхати один кілометр, але його зупинили поліцейські. На відео видно, що водій сидить уже на пасажирському кріслі, куди переліз після того, як зупинив автомобіль.Той злякався відповідальності та таким чином хотів її уникнути. Відтак, поліцейські склали на порушника протокол за ч.2 ст 130 КУпАП, після чого він повинен буде сплатити штраф у розмірі 20400 грн та лишитися прав керування на 3 роки.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Коли ж правоохоронці патрулювали вулиці села Шкарівка Білоцерківського району, нечіткі маневри мотоцикла "ИЖ 6113", який рухався по вулиці Ватутіна викликали сумнів і вони зупинили водія. Ним виявився 33-річний житель цього ж села, який визнав, що вжив алкоголь перед тим, як поїхати.

Відтак, чоловік змушений буде сплатити штраф 40 800грн і забути про водійське посвідчення терміном на 10 років, оскільки в жовтні минулого року він повторно вже притягувався до відповідальності за аналогічне правопорушення.

Нагадаємо, що у місті Вишневе на перехресті водій Mitsubishi спровокував серйозну аварію.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: