#

На Білоцерківщині зупинили нетверезого водія, який ледь не погубив життя своїх доньок (ФОТО)

30.04.2019 09:05
На Білоцерківщині зупинили нетверезого водія, який ледь не погубив життя своїх доньок (ФОТО)
Ступінь сп'яніння водія

Днями Білоцерківські патрульні відсторонили від керування п’яного чоловіка, який їхав за кермом свого авто із двома малолітніми доньками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви"  Faсebook.

Нещодавно в селі Піщана близько 20-ї години по вулиці Замкова їхав водій на авто Иж-Москвич-412, порушуючи ПДР.

Громадянина помітили охоронці порядку, спинили його. Під час розмови охороці порядку виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. 59-річному керманичу інспектори запропонували пройти тест на стан алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився. Результат: 0,61 проміле.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook

Свої дії чоловік пояснив дуже просто: "Вжив 100 грам горілки і сів за кермо". Окрім водія в салоні авто на задньому пасажирському сидінні перебували дві його доньки.

Також нагадаємо, що у Білоцерківському районі патрульні спіймали двох водіїв, які знаходилися в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

На порушника склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння).

Водії, пам’ятайте! Сідаючи за кермо ви несете відповідальність не лише за своє життя, а в першу чергу за життя оточуючих!

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: