#

На Бориспільщині чиновник вимагав від підприємця хабар

20.10.2020 08:50
На Бориспільщині чиновник вимагав від підприємця хабар
Фото з місця події

Стало відомо, що працівник однієї з сільських рад Бориспільського району вимагав та отримав від підприємця неправомірну вигоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Задокументували злочинну діяльність службовця працівники Слідчого управління поліції Київщини спільно зі співробітниками Служби безпеки України.  Посадовця затримано у порядку ст. 208 КПК України. 

Встановлено, що землевпорядник вимагав гроші за позитивне вирішення питання щодо винесення рішення на розробку паспорту під розміщення кіоску для  випікання та продажу хлібобулочних виробів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру зловмиснику.

Нагадаємо, що у Бориспільському районі "ДТЕК Київські регіональні електромережі" протестував всюдиходи ШЕРП для обстеження високовольтних ліній.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: