#

На Бориспільщині правоохоронці спіймали зухвалих автомобільних крадіїв

21.01.2021 08:40
На Бориспільщині правоохоронці спіймали зухвалих автомобільних крадіїв
Фото з місця події

На території Гнідинської сільської ради Бориспільського району поліцейські затримали зухвалих автомобільних грабіжників 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Із салону авто один зі злодіїв викрав сумку з грошима, а напарник чекав його в автомобілі поруч. Грабіжниками виявилися двоє 36-річних жителів столиці, які шукали легкого заробітку.

Жінка вийшла з магазину та сіла до автомобіля, що був припаркований на стоянці. У цей час на заднє сидіння підсів незнайомець, нібито помилився автівкою та нецензурно лаявся. Потім чоловік схопив сумку, що лежала поруч і зник у невідомому напрямку на іншому авто.  

Одразу на місце події прибула слідчо-оперативна група Бориспільського районного управління поліції. Поліцейські відпрацьовували місце вчинення злочину, вилучили записи з камер відеоспостереження. 

Незважаючи на те, що втікачі змінили державні номерні знаки на авто, їм не вдалося уникнути викриття. Майже дві доби тривали пошукові заходи і оперативникам вдалося розшукати автомобіль та зловмисників. Один з них раніше мав проблеми із законом за скоєння корисливих злочинів. Речові докази вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Грабіжником виявився водій. Слідчі поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочину. Запобіжний захід лиходію обере суд. Щодо його поплічника – поліцейські проведуть перевірку і нададуть правову оцінку його діям.

Нагадаємо, що 20 січня біля аеропорту "Бориспіль" патрульні затримали п’яного керманича.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: