#

На Бориспільщині цього року планують реконструювати школу (ФОТО)

16.03.2021 20:30
На Бориспільщині цього року планують реконструювати школу (ФОТО)
Фото з місця події

У КОДА розповіли, що у 2021 році у селі Проців, що на Бориспільщині, в рамках програми "Велике будівництво" реконструюють школу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

У пресслужбі розповіли, що процівська школа не в змозі повністю забезпечити всіх дітей шкільного віку якісними освітніми послугами, які проживають в селі, тому близько 200 дітей вимушені навчатися у школах прилеглих сіл, перевантаженість яких перевищує норму в 2,5-3 рази.

Через те, що кількість учнів, що проживають у Бориспільському районі, щороку зростає, а реалізація проєкту вирішить цю проблему.

Будівельна готовність об’єкта — 34%. Вартість проєкту — 92,5 млн грн. Обсяг фінансування у 2021 році становить 58,7 млн грн, зокрема, з коштів державного фонду регіонального розвитку, обласного бюджету та з Вороньківської сільської ради Бориспільського району, – повідомляють у КОДА.

Розповідають, що у минулому році вже були побудовані триповерхові будівлі 1 та 2 черг, влаштовано одноповерхову каркасну будівлю під котельню з димовою трубою та склад щепи. Окрім цього було влаштовано зовнішні мережі, а також заповнено віконні та дверні прорізи. У 2021 році планується завершити реалізацію об’єкту, необхідно здійснити внутрішнє та зовнішнє оздоблення, благоустрій території.

Нагадаємо, що у Київській облраді комісія показала розглянули питання щодо вишгородської ДЮСШ з водних видів спорту.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: