#

В облраді обговорили питання вишгородської ДЮСШ

16.03.2021 18:35
В облраді обговорили питання вишгородської ДЮСШ
Фото з місця події

Сьогодні, 16 березня, у Київській облраді комісія розглянула питання щодо вишгородської ДЮСШ з водних видів спорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської облради.

Засідання відбулося під головуванням Віктора Світовенка у Київській обласній раді. Для об’єктивного та всебічного вивчення питання на засідання комісії було запрошено голову КОР Олександра Склярова.

Спершу розглянули колективне звернення тренерів ДЮСШ та батьків дітей, які займаються водними видами спорту у Вишгороді. Потім з доповіддю виступила представниця колективу. Вона звернулася до Вишгородської міської ради щодо скасування рішення про реорганізацію спортивної школи і збереження ДЮСШ у статусі юридичної особи. Окрім того, було вирішено звернутися до обласної прокуратури, Міністерства молоді та спорту України та профільних комітетів Верховної Ради.

Серед інших були прийняті до відома звіти щодо програм "Безпечна Київщина", Програми сприяння розвитку громадянського суспільства, Програми соціально-економічного та культурного розвитку Київщини до 2020 року тощо. Заслухано звіт про виконання обласного бюджету за 2020 рік, – повідомляють у пресслужбі.

Нагадаємо, що 1 березня була створена робоча група для напрацювання пропозицій щодо зміни детального плану території на такий, що відповідатиме потребам юних спортсменів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: