#

На Бориспільщині чиновники привласнили 4 млн грн

18.01.2019 11:11
На Бориспільщині чиновники привласнили 4 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Начальники одного із підприємств Київщини заволоділи коштами "Аграрного фонду"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства та його заступника, які заволоділи державними грошовими коштами ПАТ "Аграрний фонд".

Ще в липні 2016 року між одним із товариств Київщини та публічним акціонерним товариством "Аграрний Фонд" укладено договори поставки врожаю зерна гречки та застави майбутнього врожаю зерна гречки і насіння соняшника.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На підставі вказаних договорів ПАТ "Аграрний фонд" перерахувало товариству авансовий внесок у розмірі понад 4 млн гривень. Однак, товариством зобов’язання за укладеними договорами не виконано.

Крім того, у подальшому, службовими особами товариства зібраний врожай гречки та насіння соняшника відчужено без згоди ПАТ "Аграрний фонд".

Вказані злочинні дії службових осіб кваліфіковано за ч. 5 ст. 191, ч. 2  ст. 364-1, ч. 1 ст. 388 КК України, їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: