#

На Бориспільщині для дітей пільгових категорій влаштували свято (ФОТО)

21.12.2018 17:57
На Бориспільщині для дітей пільгових категорій влаштували свято (ФОТО)

19 грудня, в усіх населених пунктах були проведені святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

На свято були запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з багатодітних та прийомних сімей, а також сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, діти загиблих та поранених учасників Антитерористичної операції, діти переселенців із Донецької та Луганської областей. Театральні вистави мали назву "Святий Миколай, до нас в гості завітай!" та включали в свою програму справжнє казкове шоу із конкурсами, розвагами, піснями і танцями.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Від імені голови Бориспільської районної державної адміністрації Олександра Туренка та голови Бориспільської районної ради Владислава Байчаса дітям були вручені солодкі подарунки", - повідомляють на сайті.

Цього року з районного бюджету було виділено близько 750 тисяч гривень  на забезпечення дітей подарунками до Нового року. До управління гуманітарного розвитку РДА надійшло 695 тис. 808 грн., до районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – 34 тис. грн.,  до служби у справах дітей та сім’ї РДА – 19 тис. 650 грн.  

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: