#

На Бориспільщині відзначили день резервіста (ФОТО)

16.05.2019 11:29
 На Бориспільщині відзначили день резервіста (ФОТО)
Святкування Дня резервіста

Учора, 15 травня,  на полігоні військової частини А2399 під керівництвом Бориспільського ОМВК та окремого батальйону територіальної оборони  були проведені урочисті заходи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Бориспільського об'єднаного міського військового комісаріату в Facebook.

Відповідно до Указу Президента України, з метою популяризації серед громадян України служби у військовому резерві та зміцнення позитивного іміджу Збройних Сил України, щороку 18 травня відзначається День резервіста України.

Так, свято розпочалося шикуванням особового складу та привітальним словом військового комісара Бориспільського ОМВК полковника Романа Горбача. Також до привітань долучився командир окремого батальйону територіальної оборони капітан Юрій Гармаш.

Після цього з учасниками заходу проводилися заняття з тактичної, медичної та вогневої підготовки. Усі резервісти вдосконалили свої практичні навички у стільбі з пістолету ПМ та автомату АК-74.

За результами занять учасники свята були нагороджені грамотами від військового комісара Бориспільського ОМВК, а три кращих стрільці – наручними годинниками від голови Бориспільської РДА. А завершення цього заходу відбулося за святковим столом, де учасники поділилися своїм досвідом та приємними враженнями.

Нагадаємо, що в Тетієві 11 та 12 травня відбулися урочисті святкування з нагоди 505-річниці від дня заснування міста.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: