#

На Бориспільщині викрили озброєного наркохіміка (ФОТО)

14.12.2018 08:47
На Бориспільщині викрили озброєного наркохіміка (ФОТО)
Лабораторія з виробництва амфетаміну

Стало відомо, що поліція Київщини викрила 37-річного киянина, що в одному з будинків дачного кооперативу "Вишеньки-2" створив лабораторію з виготовлення амфетаміну 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на Національну поліцію Київської області.

Як повідомляється, 37-річний киянин обладнав хімічну лабораторію для виготовлення амфетаміну з метою збуту в одному з будинків дачного кооперативу "Вишеньки-2". Також він там зберігав зброю та боєприпаси. 

Злочинну діяльність чоловіка задокументували оперативники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини спільно зі слідчими Бориспільського відділу поліції. 

Під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили предмет схожий на пістолет, підствольну гранату, лабораторний посуд, скляні колби, хімічні інгредієнти для витоплення наркотику та готовий продукт – амфетамін, вагою 200 гр.

Також нагадаємо, що під час проведення відпрацювання в селі Гора Бориспільського району у 36-річного чоловіка знайшли зброю та наркотики.  

Також вилучені мобільні телефони, за допомогою яких чоловік координував свій наркотрафік, банківські картки. Збував він свій «товар» шляхом закладок. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст.313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням), ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.   

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: