#

На Бориспільщині з’явиться новий розважальний комплекс за 14 мільйонів

06.08.2018 09:18
На Бориспільщині з’явиться новий розважальний комплекс за 14 мільйонів

Головуровска сільська рада оголосила тендер на будівництво суспільно розважального комплексу на 887 кв.м. в селі Кийлів. У центрі планують розмістити медпункт, пошту і актовий зал. У будівництво центру вже вкладено понад 4 млн гривень. Зараз планують вкласти ще 9,7 млн ​​гривень

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісті".

Як стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro 25 липня 2018 року Головуровскій сільська рада оголосила тендер на будівництво суспільно-розважального комплексу по вул. Дніпровська, 87 в селі Кийлів Бориспільського району Київської області. Очікувана вартість закупівлі становить 9,7 млн ​​гривень.

Згідно з технічним завданням, підрядник повинен до кінця 2018 року провести гідроізоляцію та утеплення фундаменту, звести перегородки, встановити вікна та двері, встановити сходинки і дах з металочерепиці. Всередині будівлі необхідно зробити стяжку підлоги з подальшим укладанням ламінату, поштукатурити стіни і дверні косяки. Також необхідно провести гідравлічні випробування зовнішніх мереж, які ведуть до будівлі і прокласти всередині нові труби для опалення та каналізації. Навколо приміщення - засіяти газон.

У тендерній документації також зазначено, що в майбутньому медпункті потрібно змонтувати обладнання робочого місця стоматолога - з компресором, пересувним світильником, мийками.

У той же час навпроти розділів "Актовий зал", "Пошта", "Бібліотека", "Обладнання на водопровід і каналізацію, опалення і вентиляцію", "Обладнання на електроосвітлення та автоматику" - стоять прочерки. Ймовірно, це говорить про те, що одним тендером зведення центру не обмежиться.

Загальна площа забудови становить 887 м2.

Оскаржити умови тендера можна до 6 серпня, а подати пропозиції - до 10 серпня 2018 року. Аукціон запланований на 13 серпня.

На сайті Міністерства регіонального будівництва та житлово-комунального господарства в реєстраційній картці програми сказано, що реалізація інвестиційного проекту "Будівництво суспільно-розважального комплексу на вулиці Дніпровській, 87 в селі Кийлів викликана необхідністю створення сільського центру для поліпшення соціального становища населення ". За задумом розробників, будівництво суспільно-розважального комплексу має дозволити створити нові робочі місця, отримати додаткові надходження в бюджет і сприяти розвитку інфраструктури населеного пункту. 

У Міністерстві припускають, що після здачі об'єкта в експлуатацію у жителів Головуровского сільської ради, Борисполя і жителів Бориспільського району з'явиться можливість "скористатися рекреаційною зоною на березі річки Дніпро.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: