#

На Бородянщині двоє киян вирішили "попристрілювати" свої рушниці (ФОТО)

08.06.2020 09:16
На Бородянщині двоє киян вирішили "попристрілювати" свої рушниці (ФОТО)
Фото з місця події

Напередодні, 6 червня, правоохоронці затримали двох жителів столиці, які вирішили протестувати свою мисливську зброю на території колишнього тиру, що між населеними пунктами Здвижівка та Бабинці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Повідомлення про те, що поблизу озера між цими селами чути постріли надійшло на спецлінію поліції близько 11:40. Уже за кілька хвилин на місце події прибула група реагування патрульної поліції Бородянського відділення поліції.

Там правоохоронці виявили двох столичних жителів, які приїхали на Бородянщину "пристрілювали" власну мисливську зброю на території покинутого колишнього тиру.  

Зауважимо, що мисливську зброю на дозвільні документи в порушників вилучили. Ба більше, за порушення правил поводження з вогнепальною мисливською зброєю правоохоронці склали відносно чоловіків адміністративні протоколи за ст. 191. (Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) КУпАП.

Киянам загрожує накладення штрафу від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням зброї і бойових припасів або без такого.

Нагадаємо, що в місті Славутич під час обшуку в 44-річного чоловіка знайшли 1,5 кілограма канабісу, зброю і боєприпаси.



Читати "Моя Київщина" у Telegram