#

На Броварщині молодик хотів поцупити електропилу (ФОТО)

17.02.2021 17:40
На Броварщині молодик хотів поцупити електропилу (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що на Броварщині небайдужий житель зателефонував правоохоронцям та розповів, що до домоволодіння сусідів проник невідомий чоловік

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварське відділення поліції" у Faсebook, за лічені хвилини на місце події прибув наряд групи реагування патрульної поліції. В приміщенні правоохоронці виявили невідомого чоловіка, який вже збирався тікати. Завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисника затримано.

Ним виявився 30-річний житель Броварського району, який шляхом пошкодження замка проник до приміщення та викрав електропилу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. За процесуальним керівництвом прокуратури слідчі повідомили чоловікові про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Наразі поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Нагадаємо, що у місті Бровари та в селищі Баришівка правоохоронцями було зафіксовано людей, які мали при собі небезпечні речовини.


Читати "Моя Київщина" у Telegram